Фирмен уеб сайт | ArtDesign Creative Studio
  • 14 години професионален опит
  • Множество реализирани проекти
  • Иновации с мисъл за клиента

Фирмен уеб сайт

Специфика на фирмения сайт

Фирмените уеб сайтове имат най-голям дял представителност в интернет пространството. Това е логично, защото отдавна интернет е основен източник на информация. В условията на засилена конкуренция всяка фирма е длъжна да използва този трафик, за да достигат нейните стоки и услуги до възможно най-голям кръг потребители.

Фирменият сайт е подходящо решение както за малки компании, така и за големи корпорации. Разбира се, особеностите на бизнеса определят и специфичната функционалност на уеб сайта.

Той може да представлява както базово представяне на дейността и услугите, така и сложна уеб разработка, която позволява динамично маркетингово взаимодействие с потребителите.

Дизайн на фирмения сайт

Дизайнът на всеки продукт е от съществено значение за избора на клиента. Това важи в голяма степен и за уеб дизайна, особено когато става въпрос за фирмени уеб сайтове.

Тяхното графично решение се определя от три основни фактори - специфика на бизнес сектора, особености на потребителската група и наложен вече корпоративен стил.

Крайният продукт трябва да предлага неповторимо визуално преживяване - да въздейства емоционално, да улеснява потребителя в търсенето на информация посредством нейното пространствено и графично обособяване, да утвърждава и доразвива наложения корпоративен стил.

Функционалност на фирмения сайт

Основните функции на всеки фирмен сайт са следните: да постигне висок органичен трафик, да предостави на посетителите нужната им информация и да ги подтикне към конкретни действия.

Качествената оптимизация на сайта за Google (СЕО) ще Ви осигури висок трафик и множество органични посещения от потребители, които търсят точно това, което Вие предлагате.

Но за да ги задържите, Вашият сайт трябва да бъде интуитивен и лесен за навигация, добре структуриран и не на последно място - емоционално въздействащ - за да подтиква към реални действия, които увеличават продажбите и печалбата.

Структура на фирмения сайт

Тя се определя от изискванията на клиента и от характерните особености на неговия бизнес, но при всички случаи трябва да се подчинява на един основен принцип - максимално улесняване на потребителите при тяхното взаимодействие с уеб сайта.

Ясното и интуитивно структуриране на информацията означава две неща: повече продадени стоки и услуги и по-малко отпаднали клиенти. Ето защо ние обръщаме голямо внимание на всеки детайл от съдържанието на фирмения сайт.

Навигацията в сайта следва да бъде добре премислена, а обособяването на информативното съдържание в отделни категории - да следва бизнес логиката на клиента.

Как да поръчам

обадете се на телефон 0887 793067

Телефон

Обадете се на 0887 793067. Споделете с нас идеите си за Вашето онлайн присъствие.

пишете ни на имейл office@artdesign-bg.com

И-мейл

Пишете ни на и-мейл info@artdesign-bg.com. Опишете подробно своите изисквания, за да Ви дадем най-точната цена.

използвайте нашия лайв чат за да ни зададете въпроси

Чат

Използвайте нашия лайв-чат, за да уточним всички въпроси, които Ви интересуват. Бързо, лесно и на момента.

  • уеб-студио-за-изработка-на-сайт
  • сео-и-маркетинг
  • уеб-дизайн