Сайт за обяви | ArtDesign Creative Studio
  • 14 години професионален опит
  • Множество реализирани проекти
  • Иновации с мисъл за клиента

Сайт за обяви

Основни функции

Изработката на уеб сайт за обяви е сложен процес, който изисква предварително да бъде изяснена много добре функционалността на платформата, очаквания трафик, нейното развитие в перспектива, за да може уеб разработчикът да избере най-удачното хардуерно и софтуерно решение - технически параметри на сървъра, програмен език, база данни.

В базовата си същност всяка една такава плаформа трябва да притежава определен набор от функции.

Регистрация

Регистрацията на потребителите може да бъде стандартна - посредством въвеждане на имейл, след което да се изисква потвърждение и допълване на различните полета с информация, или с използването на потребителски акаунт в социална мрежа - Facebook, Google+, Twitter, YouTube, LinkedIn, Instagram

Редакция на профил

Потребителят трябва да има възможност по всяко време да редактира своите лични данни като например и-мейл и телефон за контакт.

Публикуване и редакция на обяви

Публикуването на обява следва да бъде лесно и интуитивно, да позволява избор на категория, период, в който обявата да бъде активна, качване на снимки.

Администраторски контрол

Администраторите на сайтатрябва да имат пълен контрол върху акаунтите и обявите, за да могат да предотвратяват нарушения на условията за ползване - друг компонент, който е задължителен за един такъв сайт.

Допълнителни функции

В зависимост от бизнес целите на клиента сайтът за обяви може да притежава и редица други, строго специфични функции.

Статистика на преглежданията

Една изключително полезна функция, която дава възможност на автора да следи интереса на останалите към неговата обява - колко пъти тя е прочетена и от кои потребители, колко от тях са разгледали профила му, има ли повторни преглеждания.

Коментари и рейтинг система

Тези функции могат да се използват, за да се оцени коректността на потребителя и достоверността на неговата обява - полезна информация за всички останали.

Съобщения и онлайн чат

За да бъде улеснена комуникацията между потребителите (особено когато това се налага от същността на сайта) е препоръчително да бъде изградена и система за обмен на съобщения в реално време.

И-мейл известяване

Ценете времето на своите потребители. Нека Вашите услуги да работят за тях и да ги улесняват максимално. Предоставете им възможност системата да ги известява чрез имейли за настъпили събития, свързани с техни обяви.

Това е само малка част от функционалността на един сайт за обяви. Ние сме готови да обсъдим всички Ваши изисквания, за да създадем наистина работещ и полезен онлайн продукт за Вас.

Потребителски акаунт

Акаунтите на потребителите следва да бъдат с високо ниво на защита, за да се гарантира неприкосновеността на личната информация.

Те трябва да предоставят възможност за лесна редакция на тази информация

Освен това процесът на добавяне и управление на обяви следва да бъда интуитивен, а изборът на категория, в която да бъде публикувана тя - опростен. Системата трябва да предоставя и възможност за предварителен изглед на самата обява.

Администраторски акаунт

За да функционира безпроблемно един сайт за обяви и да има добра репутация, е много важно неговите администратори да следят всекидневно за нарушаване на условията за ползване, да предотвратяват публикуване на текстове и снимки със забранено съдържание.

Това е труден процес, който отнема много време, ето защо ние ще вградим в администраторския акаунт модул, който да Ви улеснява в тази задача, съкращавайки времето за изследване на публикуваното съдържание.

Платени услуги

Инвестицията в изграждането на такъв сложен и скъп проект трябва да бъде възвращаема. Един от начините за това е като част от предлаганите услуги бъдат платени.

Част от потребителите биха искали техните обяви да се появяват постоянно на първи позиции - за тях удачна би била услугата "Платена обява". Това е само един пример как Вашият сайт за обяви би могъл да се превърне в успешен бизнес.

За да улесните потребителите, удачно е да им предложите различни варианти за заплащане на тези платени услуги - от използване на кредитна / дебитна карта до изпращане на платен SMS.

Реклама

Рекламата е друг вариант, който следва да използвате, за да бъде печеливш продуктът Ви.

Бъдете гъвкави в маркетинг подхода - предложете различни карета за реклама, както и абонаментни такси с отстъпки. Така потенциалните рекламодатели ще могат да се възползват максимално от Вашите услуги.

Съобразете цената на рекламата с посещенията, които има Вашият сайт. За да увеличите органичния трафик, попитайте за нашите СЕО услуги. Един от вариантите за таксуване е по броя на импресиите (колко пъти потребители са отворили страница, на която е показана съответната реклама). Още по-удачен подход е таксуване спрямо броя на кликванията върху рекламата.

Как да поръчам

обадете се на телефон 0887 793067

Телефон

Обадете се на 0887 793067. Споделете с нас идеите си за Вашето онлайн присъствие.

пишете ни на имейл office@artdesign-bg.com

И-мейл

Пишете ни на и-мейл info@artdesign-bg.com. Опишете подробно своите изисквания, за да Ви дадем най-точната цена.

използвайте нашия лайв чат за да ни зададете въпроси

Чат

Използвайте нашия лайв-чат, за да уточним всички въпроси, които Ви интересуват. Бързо, лесно и на момента.

  • уеб-студио-за-изработка-на-сайт
  • сео-и-маркетинг
  • уеб-дизайн