Динамичен уеб сайт | ArtDesign Creative Studio
  • 14 години професионален опит
  • Множество реализирани проекти
  • Иновации с мисъл за клиента

Динамичен уеб сайт

Особености на динамичния сайт

Едни от най-честите въпроси, които наши клиенти ни задават, когато обсъждаме удачните технологии за изработката на техния уеб продукт, са: "Какво е динамичен сайт?" и "Защо трябва да избера динамичен сайт?".

За крайния потребител, който посещава Вашия сайт, няма съществено значение дали той е статичен или динамичен. Клиентът се интересува най-вече от това да намери точната информация, която търси.

За собствениците и администраторите на сайтове обаче изборът на система, която позволява динамично управление на съдържанието, е от изключителна важност, именно защото тя ще им позволи да предоставят максимално лесно, бързо и удобно съдържанието, което търсят техните клиенти.

Предимства на динамичния сайт

За всеки собственик на уеб сайт е важно да може лесно и гъвкаво да управлява съдържанието - да добавя, изтрива, редактира информация. Динамични сайтове, базирани на системи за управление на съдържанието (CMS), дават отлични възможност в това отношение.

При статичния сайт информацията (текст, снимки, линкове) е част от html файла и за да бъде редактирана, трябва да бъде подменен самият файл. Динамичните сайтове използват различни сървърни езици (PHP, C#, Java, Python, Ruby, Go), а информацията се съдържа в база данни (MySQL, PostgreSQL, Mongo, Redis). Това позволява гъвкаво организиране на тази информация в категории по различни принципи, а нейното редактиране е изключително лесно и удобно.

Система за управление на съдържанието

Около 90% от динамичните сайтове използват системи за управление на съдържанието с отворен код. Ето и най-популярните:

WordPress

Wordpress е най-популярната и използвана система за управление на съдържанието, която се отличава с интуитивен интерфейс и богата функционалност. Подходящ избор за малки и средни уеб сайтове и блогове.

Joomla

Joomla е лесна за употреба и богата на функции система за управление на съдържанието, която може да се използва за реализацията на малки и средни по сложност уеб проекти - презентативни и фирмени сайтове, блогове, онлайн магаини. Отличава се с голяма мащабируемост, което я прави оптимален вариант и за по-големи проекти, които обаче не се характеризират с персонализирана функционалност.

Drupal

Drupal се отличава със своята надеждност, гъвкавост и възможност за персонализиране според индивидуалните нужди на всеки клиент, което я прави подходящ избор за по-големи и сложни уеб проекти.

Magento

Magento е платформа за електронна търговия с отворен код, която дава големи възможности за изграждане и администриране на онлайн магазини с голямо количество стоки, услуги и артикули. Поддържа множество валутни курсове и генериране на общи приходи за собствениците на магазини.

ArtDesign CMS

Екипът ни от програмисти написа за клиентите на нашето студио своя собствена система за управление на съдържанието, която е базирана на авторски фреймуорк с обектно-ориентиран програмен код и MVC структура.

ArtDesign CMS е разработена на 4 езика за уеб програмиране - PHP, Python, Ruby, Go, което я прави приложима в различни проекти, изискващи специфични софтуерни решения и реализации.

В основната си версия използва бързината, функционалността и сигурността на добиващата все по-голяма популярност NoSQL база данни - MongoDB. Добавили сме също така и поддръжка на MySQL и PostgreSQL. Посредством модули обаче нейната функционалност може да бъде разширена с поддръжка на всяка една друга база данни.

Отличава се с неограничена функционалност и скалируемост. В зависимост от същността на проекта тя може да бъде детайлно настроена за нейното оптимално функциониране.

Използва минимални сървърни ресурси.

Друга нейна важна особеност е високото ниво на сигурност, коeто предоставя. За нас защитата на личните данни на потребителите е изключително важен приоритет.

Дава възможност за прецизно конфигуриране на модулите и компонентите, както и за тяхното надграждане с дописването на нов програмен код в зависимост от конкретната ситуация.

Притежава интуитивен интерфейс, което улеснява служителите, заети с администрирането на сайтовете, реализирани с нея.

Как да поръчам

обадете се на телефон 0887 793067

Телефон

Обадете се на 0887 793067. Споделете с нас идеите си за Вашето онлайн присъствие.

пишете ни на имейл office@artdesign-bg.com

И-мейл

Пишете ни на и-мейл info@artdesign-bg.com. Опишете подробно своите изисквания, за да Ви дадем най-точната цена.

използвайте нашия лайв чат за да ни зададете въпроси

Чат

Използвайте нашия лайв-чат, за да уточним всички въпроси, които Ви интересуват. Бързо, лесно и на момента.

  • уеб-студио-за-изработка-на-сайт
  • сео-и-маркетинг
  • уеб-дизайн