• 14 години професионален опит
  • Множество реализирани проекти
  • Иновации с мисъл за клиента

Уеб сайт

Динамичен уеб сайт

Всички уеб сайтове, създадени от нас, са динамични. Използваме авторска система за управление на съдържанието /CMS/, която позволява прецизна редакция на цялото съдържание.

Прочети

Фирмен уеб сайт

Всеки бизнес, независимо колко е голям, заслужава своето присъствие в интернет. Предлагаме решения както за малки и средни фирми, така и за корпоративни клиенти.

Прочети

Продуктов уеб каталог

Покажете своите стоки и услуги на широк кръг интернет потребители. Нашите продуктови уеб каталози Ви дават пълна свобода в организирането и презентирането на артикулите.

Прочети

Онлайн магазин

Разширете своя бизнес с онлайн търговия. Ние изработваме успешни онлайн магазини, които печелят доверието на клиентите и носят увеличение на продажбите.

Прочети

Уеб сайт за обяви

Изграждаме сайтове за публикуване на безплатни или платени обяви. Пълен контрол върху организацията на категориите. Лесна регистрация на потребителите чрез профили в социалните мрежи.

Прочети

Информационен уеб сайт

Създаването на електронна медия е отговорен и дълъг процес, част от който е и реализирането на сложен уеб продукт с максимално високо ниво на сигурност и специфични особености на администрирането.

Прочети

Уеб портал

Качествено и надеждно изпълнение на уеб портали със сложна структура и голямо количество информация. Обща регистрация за достъп до ресурсите на отделните сайтове

Сайт социална платформа

Проектиране и изграждане на различни типове социални платформи и сайтове за общуване. Пълно съдействие от наша страна при планирането и реализацията на хардуерната обезпеченост на сайта.

Уеб система за бизнеса

Бизнесът Ви се разраства и имате нужда от автоматизиран контрол върху всички процеси? Доверете се на нашите CRM и ERP системи, които ще бъдат персонализирани спрямо Вашите потребности.

Как да поръчам

Телефон

Обадете се на 0800 88 178 - безплатен телефон за клиенти от цялата страна. Споделете с нас идеите си за Вашия уеб сайт.

И-мейл

Пишете ни на и-мейл info@artdesign-bg.com. Опишете подробно своите изисквания, за да Ви дадем най-точната цена.

Чат

Използвайте нашия лайв-чат, за да уточним всички въпроси, които Ви интересуват. Бързо, лесно и на момента.

  • уеб-студио-за-изработка-на-сайт
  • сео-и-маркетинг
  • уеб-дизайн