• Студио за изработка на сайт
  • Студио за уеб дизайн
  • Студио за SEO оптимизация
ОБАДЕТЕ СЕ НА 0800 88 178
ИЛИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОНТАКТНАТА ФОРМА
НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Сео оптимизация

Сео одит

Сео оптимизацията на Вашия сайт започва с детайлен анализ /сео одит/ на неговата структура, html елементи и съдържание, установяване на външни полезни и зловредни връзки, page rank, репутация.

Сео стратегия

Сео стратегията е в основата на успешната сео оптимизация. Тя задава очакваните резултати, набелязва конкретни срокове и стъпки за тяхната реализация в съотвествие с данните от сео одита.

Сео копирайтинг

Създаването и редакцията на текстове с оглед на тяхната тежест и стойност за търсещите машини е сложен процес, който изисква прецизно съотношение при използването на ключови думи и html тагове.

On-site оптимизация

On-site оптимизацията включва правилно разпределение на цялата информация в сайта, групирането и в страници и подстраници с оптимизация за конкретни ключови думи, прецизно изграждане на връзки между тях.

On-page оптимизация

On-page оптимизация се изразява в оптимизирането на всяка една страница по дадена ключова дума посредством прецизно съотношение между текст, мета и html тагове, снимки, видео и линкове.

Off-site оптимизация

Класирането на Вашия сайт в търсещите машини се определя и от много външни фактори - ние ще изградим система от линкове с висока стойност, ще премахнем зловрените връзки, ще повишим page rank-а на отделните страници.

Маркетинг

Ние ще реализираме за Вашия бизнес успешна маркетингова кампания с ясна стратегия, презицно таргетиране и гарантирано повишение на клиентите и продажбите..

Google AdWords кампании

Google AdWords кампании с конкретни резултати. Дефиниране на целите и набелязване на подходящи таргет групи, прецизен подбор на релевантни ключови думи, седмични отчети за постигнатите резултати.

Facebook кампании

Успешни Facebook кампании. Креативност и маркетингова насоченост на рекламните послания, анализ на потребителското поведение, седмични отчети за постигнатите резултати.

ArtDesign Creative Studio

ще направи задълбочен сео одит на Вашия сайт и ще Ви предложи конкретни решения.
Не се колебайте да се свържете с нас. Споделете идеите си за реклама.

Део оптимизация за класиране на първа страница

Сео оптимизация и маркетинг
от ArtDesign Creative Studio

0800 88 178
2018 | ArtDesign Creative Studio