СЕО и маркетинг | ArtDesign Creative Studio
  • 14 години професионален опит
  • Множество реализирани проекти
  • Иновации с мисъл за клиента

СЕО и маркетинг

сео одит

СЕО одит

Оптимизацията на Вашия сайт за търсещите машини (СЕО) започва с детайлен анализ /СЕО одит/ на неговата структура, html елементи и съдържание, установяване на външни полезни и зловредни връзки, page rank, репутация.

сео стратегия

СЕО стратегия

СЕО стратегията е в основата на успешната оптимизация. Тя задава очакваните резултати, набелязва конкретни срокове и стъпки за тяхната реализация в съотвествие с данните от СЕО одита.

сео копирайтинг

СЕО копирайтинг

Създаването и редакцията на текстове с оглед на тяхната тежест и стойност за търсещите машини е сложен процес, който изисква прецизно съотношение при използването на ключови думи и html тагове.

on site оптимизация

On-site оптимизация

On-site оптимизацията включва правилно разпределение на цялата информация в сайта, групирането и в страници и подстраници с оптимизация за конкретни ключови думи, прецизно изграждане на връзки между тях.

on page оптимизация

On-page оптимизация

On-page оптимизацията се изразява в оптимизирането на всяка една страница по дадена ключова дума посредством прецизно съотношение между текст, мета и html тагове, снимки, видео и линкове.

off site оптимизация

Off-site оптимизация

Класирането на Вашия сайт в търсещите машини се определя и от много външни фактори - ние ще изградим система от линкове с висока стойност, ще премахнем зловрените връзки, ще повишим page rank-а на отделните страници.

маркетинг

Маркетинг

Ние ще реализираме за Вашия бизнес успешна маркетингова кампания с ясна стратегия, прецизно таргетиране и гарантирано повишение на клиентите и продажбите.

google adwords кампания

Google AdWords кампания

Google AdWords кампании с конкретни резултати. Дефиниране на целите и набелязване на подходящи таргет групи, прецизен подбор на релевантни ключови думи, седмични отчети за постигнатите резултати.

facebook кампания

Facebook кампания

Успешни Facebook кампании. Креативност и маркетингова насоченост на рекламните послания, анализ на потребителското поведение, седмични отчети за постигнатите резултати.

Как да поръчам

обадете ни се на безплатен телефон за клиенти 080088178

Телефон

Обадете се на 0800 88 178 - безплатен телефон за клиенти от цялата страна. Споделете с нас идеите си за Вашето онлайн присъствие.

пишете ни на имейл office@artdesign-bg.com

И-мейл

Пишете ни на и-мейл info@artdesign-bg.com. Опишете подробно своите изисквания, за да Ви дадем най-точната цена.

използвайте нашия лайв чат за да ни зададете въпроси

Чат

Използвайте нашия лайв-чат, за да уточним всички въпроси, които Ви интересуват. Бързо, лесно и на момента.

Търсите друго?

  • уеб-студио-за-изработка-на-сайт
  • сео-и-маркетинг
  • уеб-дизайн