СЕО и маркетинг | ArtDesign Creative Studio
  • 14 години професионален опит
  • Множество реализирани проекти
  • Иновации с мисъл за клиента

СЕО и маркетинг

сео одит

СЕО одит

Оптимизацията на Вашия сайт за търсещите машини (СЕО) започва с детайлен анализ /СЕО одит/ на неговата структура, html елементи и съдържание, установяване на външни полезни и зловредни връзки, page rank, репутация.

сео стратегия

СЕО стратегия

СЕО стратегията е в основата на успешната оптимизация. Тя задава очакваните резултати, набелязва конкретни срокове и стъпки за тяхната реализация в съотвествие с данните от СЕО одита.

сео копирайтинг

СЕО копирайтинг

Създаването и редакцията на текстове с оглед на тяхната тежест и стойност за търсещите машини е сложен процес, който изисква прецизно съотношение при използването на ключови думи и html тагове.

on site оптимизация

On-site оптимизация

On-site оптимизацията включва правилно разпределение на цялата информация в сайта, групирането и в страници и подстраници с оптимизация за конкретни ключови думи, прецизно изграждане на връзки между тях.

on page оптимизация

On-page оптимизация

On-page оптимизацията се изразява в оптимизирането на всяка една страница по дадена ключова дума посредством прецизно съотношение между текст, мета и html тагове, снимки, видео и линкове.

off site оптимизация

Off-site оптимизация

Класирането на Вашия сайт в търсещите машини се определя и от много външни фактори - ние ще изградим система от линкове с висока стойност, ще премахнем зловрените връзки, ще повишим page rank-а на отделните страници.

маркетинг

Маркетинг

Ние ще реализираме за Вашия бизнес успешна маркетингова кампания с ясна стратегия, прецизно таргетиране и гарантирано повишение на клиентите и продажбите.

google adwords кампания

Google AdWords кампания

Google AdWords кампании с конкретни резултати. Дефиниране на целите и набелязване на подходящи таргет групи, прецизен подбор на релевантни ключови думи, седмични отчети за постигнатите резултати.

facebook кампания

Facebook кампания

Успешни Facebook кампании. Креативност и маркетингова насоченост на рекламните послания, анализ на потребителското поведение, седмични отчети за постигнатите резултати.

Как да поръчам

обадете се на телефон 0887 793067

Телефон

Обадете се на 0887 793067. Споделете с нас идеите си за Вашето онлайн присъствие.

пишете ни на имейл office@artdesign-bg.com

И-мейл

Пишете ни на и-мейл info@artdesign-bg.com. Опишете подробно своите изисквания, за да Ви дадем най-точната цена.

използвайте нашия лайв чат за да ни зададете въпроси

Чат

Използвайте нашия лайв-чат, за да уточним всички въпроси, които Ви интересуват. Бързо, лесно и на момента.

Търсите друго?

  • уеб-студио-за-изработка-на-сайт
  • сео-и-маркетинг
  • уеб-дизайн