• Студио за изработка на сайт
  • Студио за уеб дизайн
  • Студио за SEO оптимизация
ОБАДЕТЕ СЕ НА 0800 88 178
ИЛИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОНТАКТНАТА ФОРМА
НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Изработка на уеб сайт

Динамични уеб сайтове

Всички уеб сайтове, създадени от нас, са динамични. Използваме авторска система за управление на съдържанието /CMS/, която позволява прецизна редакция на цялото съдържание.

Фирмени уеб сайтове

Всеки бизнес, независимо колко е голям, заслужава своето присъствие в интернет. Предлагаме решения както за малки и средни фирми, така и за корпоративни клиенти.

Фирмени уеб каталози

Покажете своите стоки и услуги на широк кръг интернет потребители. Нашите фирмени уеб каталози Ви дават пълна свобода в организирането и презентирането на артикулите.

Онлайн магазини

Разширете своя бизнес с онлайн търговия. Ние изработваме успешни онлайн магазини, които печелят доверието на клиентите и носят увеличение на продажбите.

Уеб сайтове за обяви

Изграждаме сайтове за публикуване на безплатни или платени обяви. Пълен контрол върху организацията на категориите. Лесна регистрация на потребителите чрез профили в социалните мрежи.

Информационни уеб сайтове

Създаването на електронна медия и отговорен и дълъг процес, част от който е и реализирането на сложен уеб продукт с максимално високо ниво на сигурност и специфични особености на администрирането.

Уеб портали

Качествено и надеждно изпълнение на уеб портали със сложна структура и голямо количество информация. Обща регистрация за достъп до ресурсите на отделните сайтове

Социални платформи

Проектиране и изграждане на различни типове социални платформи и сайтове за общуване. Пълно съдействие от наша страна при планирането и реализацията на хардуерната обезпеченост на сайта.

Уеб базирани системи за бизнеса

Бизнесът Ви се разраства и имате нужда от автоматизиран контрол върху всички процеси? Доверете се на нашите CRM и ERP системи, които ще бъдат персонализирани спрямо Вашите потребности.

Какво трябва да знаем
за процеса на изработка на сайт

Договор за изработка на сайт

В основата на всяко дългогодишно и ползотворно сътрудничество, към което се стремим в отношенията си с нашите клиенти, е стриктно разписаният и съгласуван договор. Ето защо за нас е важно да се запознаем с всички Ваши изисквания и очаквания по отношение на съвместната ни работа. Изискваме от клиентите точно и ясно формулирано задание, въз основа на което определяме цената и съставяме работен вариант на договор.

Този работен вариант се изпраща на клиента, за да може детайлно да се запознае както със собствените си права и задължения, така и с тези на изпълнителя. Другото важно нещо, върху което следва да обърне внимание, е точното описание на услугата изработка на сайт - какво включва тя и какви са сроковете за нейното изпълнение.

От своя страна клиентът може да нанесе желаните от него корекции, които смята, че ще защитят по-добре правата му, след което ни връща договора за одобрение от наша страна. При удовлетворени изисквания от двете страни договорът се подписва и съвместната ни работа по изработкана на Вашия сайт започва.

Цена за изработка на сайт

Един от въпросите, които определят избора на клиента да възложи изпълнението на своя уеб проект на дадена фирма, е свързан с цената за изработка на сайт. Често ни се случва да имаме директни запитвания за цена, без да е уточнена спецификата на уеб сайта, неговата структура и съдържание, изискванията за функционалност и дизайн, хостинг и домейн, техническа поддръжка.

За разлика от други уеб фирми, които дават оферти с ориентировъчни цени, които в последствие нарастват, ние имаме друг подход, с който градим взаимно доверие, основано на коректността. Наша фирмена политика е да бъдем максимално коректни към своите клиенти. За нас офертата не е просто даване на цена, а определяне на цена в съответствие с обема и сложността на проекта.

На нашия сайт няма да видите конкретни ценови пакети за изработка на сайт, защото всеки проект е индивидуален - следователно има индивидуална цена. Освен това начисляваме процент отстъпка, който се определя от сложността на уеб проекта. А за наши лоялни клиенти имаме преференциални цени за изработка на всеки следващ сайт.

Заплащане и издаване на фактура

Заплащането на нашите услуги за изработка на сайт се осъществява по банков път както следва: 50% преди започване на конкретна работа върху проекта и след сключване на договор, а останалите 50% - след окончателното му завършване и публикуване в интернет.

При сложни и обемни поръчки, изискващи по-продължителен период за реализация, по желание на клиента заплащането може да бъде осъществено на повече от два превода - след приключване на конкретни, предварително договорени етапи от работата.

За всяко плащане нашата фирма издава съответна фактура.

Срокове за изработка на сайт

Срокът за изпълнение на възложената поръчка зависи от нейната сложност. Той се определя от нашите програмисти и дизайнери след детайлен анализ на предстоящата работа. При по-големи проекти задаваме междинни срокове с точно описание на функционалността, която трябва да бъде изпълнена при тяхното приключване.

В срока за изработка на сайт се включва и времето за технологични тестове на завършения продукт - ние държим клиентът да получи един напълно готов и завършен продукт, който функционира безпроблемно на различни устройства /настолни къмпютри, лаптопи, таблети, смартфони/.

Поддръжка на сайт

Управлението и поддръжката на сайта имат голямо значение за неговото развитие. Ние поемаме ангажимент за надеждна техническа поддръжка на Вашия сайт в дългосрочен план. При необходимост ще разширим функционалността му. Ще обновяваме неговото съдържание спрямо Вашите изисквания и нагласите на клиентите Ви. Ще се отзовем на всяко обаждане при възникнал проблем, ще отговорим своевременно на всеки Ваш имейл с конкретен въпрос.

Предлагаме на своите клиенти различни ценови пакети за годишна подръжка и управление на сайта в зависимост от техните потребности.

Избор на фирма за изработка на сайт

Изборът на фирма, която да изработи Вашия сайт, е от изключително значение за Вашия бизнес.

Ние Ви гарантираме високо качество, сигурност и надеждност, конкурентни цени за изработка на сайт.

Обадете се на 0800 88 178, за да реализираме заедно Вашия уеб проект!

ArtDesign Creative Studio

е специализирано в изграждането на специфични /custom/ уеб приложения.
Не се колебайте да се свържете с нас. Споделете идеите си за Вашия уеб проект.

Изработка на сайт

Изработка на сайт
от ArtDesign Creative Studio

0800 88 178
2018 | ArtDesign Creative Studio