Изработка на уеб сайт - високо качество и разумни цени
  • 14 години професионален опит
  • Множество реализирани проекти
  • Иновации с мисъл за клиента

Уеб сайт

динамичен уеб сайт

Динамичен уеб сайт

Всички уеб сайтове, създадени от нас, са динамични. Използваме авторска система за управление на съдържанието /CMS/, която позволява прецизна редакция на цялото съдържание.

фирмен уеб сайт

Фирмен уеб сайт

Всеки бизнес, независимо колко е голям, заслужава своето присъствие в интернет. Предлагаме решения както за малки и средни фирми, така и за корпоративни клиенти.

продуктов уеб каталог

Продуктов уеб каталог

Покажете своите стоки и услуги на широк кръг интернет потребители. Нашите продуктови уеб каталози Ви дават пълна свобода в организирането и презентирането на артикулите.

онлайн-магазин

Онлайн магазин

Разширете своя бизнес с онлайн търговия. Ние изработваме успешни онлайн магазини, които печелят доверието на клиентите и носят увеличение на продажбите.

уеб сайт за обяви

Уеб сайт за обяви

Изграждаме сайтове за публикуване на безплатни или платени обяви. Пълен контрол върху организацията на категориите. Лесна регистрация на потребителите чрез профили в социалните мрежи.

информационен уеб сайт

Информационен уеб сайт

Създаването на електронна медия е отговорен и дълъг процес, част от който е и реализирането на сложен уеб продукт с максимално високо ниво на сигурност и специфични особености на администрирането.

уеб портал

Уеб портал

Качествено и надеждно изпълнение на уеб портали със сложна структура и голямо количество информация. Обща регистрация за достъп до ресурсите на отделните сайтове

сайт социална платформа

Сайт социална платформа

Проектиране и изграждане на различни типове социални платформи и сайтове за общуване. Пълно съдействие от наша страна при планирането и реализацията на хардуерната обезпеченост на сайта.

уеб система за бизнеса

Уеб система за бизнеса

Бизнесът Ви се разраства и имате нужда от автоматизиран контрол върху всички процеси? Доверете се на нашите CRM и ERP системи, които ще бъдат персонализирани спрямо Вашите потребности.

изработка на сайт

Изработка на сайт

ArtDesign Creative Studio Ви предлага уеб услуги на конкурентни цени без компромиси в качеството

изработка на уеб сайтове с индивидуален и атрактивен дизайн

съвременни технологии, основани на HTML5 и CSS3

пълно съдействие при създаването на съдържание и неговото въвеждане

Развивате бизнес, но все още нямате сайт? Време е да сверите часовниците си. Ние сме тук, за да Ви помогнем. Поръчайте изработка на сайт при нас, доверете се на нашия опит.

Ако преди 15 години уеб сайтът беше въпрос на престиж, днес той е повече от необходимост. За да се убедите - помислете върху следните числа:

67,3% от домакинствата в България имат достъп до интернет. 85,3% от българите сърфират в интернет през смартфона си, а 36,1% браузват чрез лаптоп или таблет. През 2017 г. делът на лицата, които пазаруват онлайн за лични цели, достига 17.7%. Жените са по-активни в онлайн пазаруването от мъжете - съответно 18.4 и 17.0%. Най-често онлайн са купувани дрехи и спортни стоки, като 73.3% от пазарувалите по интернет са поръчали такива артикули. На следващо място са закупуването на стоки за дома - 30.5%, и покупките, свързани с пътувания или хотелски резервации - 20.4%. Повечето стоки и услуги са били закупени от продавачи от България - 87.5%. От чужбина основно са купувани стоки - 85.7%, както и хотелски резервации и ваканционни пакети - 25.3%.

Дори и без официална статистика за всекиго е повече от ясно, че днес интернет е основно средство за търсене на информация, социални контакти, предлагане на стоки и услуги. И не само това.

Къде сте Вие? Присъствате ли активно в интернет? Имате ли достатъчно посетители на Вашия сайт? Класиран ли е на първа страница в Гугъл? Осъществявате ли продажби през него?

След като сте на тази страница и четете тези редове - отговорът е не.

Как можем да Ви помогнем?

Ако сега започвате своя бизнес, ние ще изработим за Вас конкретна маркетингова стратегия за Вашето онлайн присъствие. Ще създадем уеб сайт, съобразен с Вашите цели и изисквания. Ще оптимизираме неговото съдържание, за да бъде добре класирано от търсещите машини. Ще Ви помогнем при създаването на съдържание, за да достигате до своите клиенти.

Ако вече имате изграден уеб сайт, но той не се класира на първи позиции в Гугъл, ние ще анализираме кода и съдържанието, ще открием причините за лошото класиране, ще Ви предложим конкретни стъпки, за да постигнете своите цели.

Не се колебайте, обадете се още сега на нашия телефон или използвайте нашата лайв-чат система, за да се свържете с наш оператор. Ще отговорим на всички въпроси, които Ви интересуват. Безплатно!

изработка на уеб сайт

Най-честите въпроси, които нашите клиенти ни задават

Какво се изисква от мен

Преди да започне съвместната ни работа по изработката на Вашия сайт е необходимо да ни изпратите точно и подробно задание на Вашата поръчка.

Трябва да уточните структурата на сайта и специфичните му функции, изискванията за дизайн, желаните срокове за изпълнение. Това е изключително важно, за да можем да Ви дадем максимално обективна цена на услугата.

Също така трябва да ни изпратите и необходимите материали - лого във векторен формат, снимков материал и текстове.

Ще сключим ли договор

Да! Ще подпишем договор, в който подробно са уточнени всички детайли относно структурата и съдържанието на сайта, сроковете за неговото изпълнение, правата и задълженията както на клиента, така и на изпълнителя.

След като получим Вашето задание и уточним цената на сайта, ще подготвим предварителен вариант на договор, по който да нанесете желаните от Вас корекции.

При одобрение и от наша страна договорът се подписва в два еднообразни екземпляра - по един за двете страни, след което влиза в действие.

Мога ли да следя процеса на работа

Да! При започване на работа по изпълнение на поръчката ние ще Ви изпратим и-мейл с линк, на който можете да следите постоянно процеса на изработка на Вашия сайт.

По този начин Вие ще имате възможност да контролирате договорените срокове, придържането към исканата от Вас функционалност и уточнения дизайн.

Имам ли право на корекции

Да! Ние поддържаме всекидневен контакт с нашите клиенти през времето, когато реализираме проекта, и уточняваме всеки един детайл от сайта.

Ваше право е да правите предложения и корекции, които да обсъдим съвместно как могат да бъдат реализирани от технологична гледна точка.

Как се осъществява заплащането

Заплащането се извършва единствено и само по банков път по фирмената сметка на уеб студио ArtDesign.

Разделено е на 2 (два) транша: 50% от договорената сума се превеждат след сключване на договор и преди започване на работа по изработката на Вашия сайт, а останалите 50% - след цялостната реализация на проекта.

Ще ми бъде ли издадена фактура

Да! За всяка извършена от нас услуга издаваме счетоводен документ.

Заплащането се извършва по съставена от нас проформа фактура, а след получаване на банковия превод издаваме и съответна оригинална фактура в електронен вариант.

Осигурявате ли хостинг и домейн

Да! Ние използваме услугите на водещата българска компания в доставката на споделен хостинг - СуперХостинг БГ ООД.

Ще Ви предложим най-подходящия хостинг план за Вашия сайт и ще регистрираме желания от Вас домейн.

Ще направим всички необходими настройки на хостинг услугата, за да зарежда сайта Ви бързо. Ще създадем исканите от Вас корпоративни и-мейли към домейна.

Ще получа ли поддръжка на сайта

Да! В цената на сайта е включен и едногодишен абонамент за техническа поддръжка на Вашия сайт.

Финализирането на проекта е началото на нашето сътрудничество. Ние сме винаги до клиентите си, когато имат нужда от помощ. Ще отговорим на всяко Ваше запитване, ще се отзовем при всеки възникнал проблем. Бързо и резултатно!

И най-важният въпрос:
каква е цената за изработка на сайт

За разлика от други фирми за изработка на сайтове ние няма да Ви обещаем предварително изработка на сайт за 150 лева. Нито за 500. Или пък 1000.
Защото наш основен принцип е цената да отговаря на сложността на проекта.

Върху този принцип градим и коректни взаимоотношения с нашите клиенти. Вярваме, че нашите клиенти са наши партньори. И техният успех е наш успех.

Обадете се сега на 0887 793067, за да поставим началото на едно коректно сътрудничество.

Как да поръчам

обадете се на телефон 0887 793067

Телефон

Обадете се на 0887 793067. Споделете с нас идеите си за Вашето онлайн присъствие.

пишете ни на имейл office@artdesign-bg.com

И-мейл

Пишете ни на и-мейл info@artdesign-bg.com. Опишете подробно своите изисквания, за да Ви дадем най-точната цена.

използвайте нашия лайв чат за да ни зададете въпроси

Чат

Използвайте нашия лайв-чат, за да уточним всички въпроси, които Ви интересуват. Бързо, лесно и на момента.

  • уеб-студио-за-изработка-на-сайт
  • сео-и-маркетинг
  • уеб-дизайн